High Tea in Rotterdam Centrum

Met onze High Tea kun je je tijd nemen om van alles te proeven.

HIGH TEA FAQ

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over onze high tea

Moet iedereen van de groep een high tea bestellen of kan er ook los besteld worden van de kaart?

Een high tea neem je altijd met de hele tafel. Zo kun je lekker met z’n allen genieten van alle hapjes en onbeperkt thee. Het is dus niet mogelijk dat 1 persoon niet meedoet. Verder is 1 high tea ook niet geschikt om te delen met meerdere personen.

Kan ik een versie van de high tea voor 1 persoon bestellen?

Een variant van de high tea bestel je per minimaal 2 personen. Dit betekent dat je vanaf 4 personen meerdere varianten kunt kiezen binnen 1 groep. De special high teas zijn zo samengesteld dat ze ook heerlijk zijn voor mensen die geen dieet volgen. We serveren de high tea voor meerdere personen op een groot dienblad en dit past simpelweg alleen in 1 versie. Daarnaast willen we voorkomen dat er verwarring ontstaat wat wie wel en niet mag eten in het geval van een allergie bijvoorbeeld.

Hoe lang duurt een high tea?

Een high tea duurt 2,5 uur. Dit betekent dat we de tafel 2,5 uur voor je reserveren. Minder lang de tijd? Natuurlijk kun je er ook korter over doen, alles wordt in 1x geserveerd. Mocht je erg krap in de tijd zitten, dan is het verstandig vooraf even te overleggen, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Mag ik ook onbeperkt iets anders drinken?

Houd je niet van thee? We hopen dat je onze thee een kans wil geven, we serveren verschillende smaakjes ‘echte’ thee, zodat er voor iedereen wat bij zit. Toch echt een koffie drinker? Natuurlijk kun je koffie los bijbestellen. Koffie en andere dranken zijn niet inbegrepen in de high tea.

Ik ben allergisch voor noten kan ik ook komen high tea-en?

Onze gewone high tea is prima geheel notenvrij te maken, of vrij van bepaalde noten. Vermeld in het opmerkingenveldje bij het reserveren waar je precies allergisch bent. Ben je ook allergisch voor zaden bijvoorbeeld? Sesam?

Ik ben allergisch voor lactose of ei kan ik ook komen high tea-en?

Onze vegan high tea is geheel plantaardig en dus ook lactosevrij en vrij van eieren, kies dus deze variant! De gewone high tea kan niet lactosevrij.

Ik ben allergisch voor lactose of gluten kan ik ook komen high tea-en?

Geen probleem, hier kunnen we een combi van maken. Vermeld in het opmerkingenveldje bij het reserveren wat je precies zou willen, moet het bijvoorbeeld ook vegan zijn?

Kan ik ook high tea-en met kinderen?

Natuurlijk kunnen kinderen ook de gewone high tea nemen als ze al wat ouder zijn. Voor jongere kids hebben we een kinder variant van de high tea. Deze kost de helft van een gewone high tea, dus 9,95 Euro. Er zit bijvoorbeeld ijsthee bij, snoepgroenten met dip, brood met pindakaas & jam, yoghurt met brownie en fruit en natuurlijk taart. Deze variant is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 2-3 jaar tot 12 jaar. Let op: The Tea Lab is niet geschikt voor kinderpartijtjes voor jonge kinderen. Het is dan ook niet mogelijk om voor een groep kinderen de kinder high tea te bestellen, ook niet als er een volwassen begeleider meegaat.

Wat hebben jullie voor voorzieningen voor kinderen?

We hebben kinderstoelen. Bij het reserveren kun je in het opmerkingenveld aangeven dat je een kinderstoel nodig hebt en/of met een kinderwagen komt, dan reserveren we indien mogelijk een tafel beneden voor je (grote groepen zitten in principe altijd boven!). We hebben geen verschoonplek voor baby’s en bijvoorbeeld geen speelhoek.

Wat hebben jullie voor voorzieningen voor minder validen?

Onze benedenverdieping is ruim opgezet, dus goed toegankelijk. Bij de toegangsdeur zit een drempel, maar dit levert doorgaans geen problemen op met een normale rolstoel. We helpen graag even met tillen. Helaas is het toilet 2 traptreden af. Het toilet is niet aangepast en ook niet erg ruim. Mocht je een reservering plaatsen, dan graag erbij vermelden dat deze op de benedenverdieping geplaatst moet worden.

NORMALE HIGH TEA

19.95 p.p. inclusief onbeperkt thee

Minimaal 2 personen per variant

VEGAN HIGH TEA

22.95 p.p. inclusief onbeperkt thee

Minimaal 2 personen per variant

GLUTENARME HIGH TEA

22.95 p.p. inclusief onbeperkt thee

Minimaal 2 personen per variant

High Tea group
High Tea group
High Tea waardebon / giftcard
High Tea vegan variant

Gemaakte reserveringen uiterlijk 24 uur van te voren annuleren. Ook wanneer je met meer of minder personen komt dan gereserveerd, horen we dat graag vooraf (uiterlijk 2 uur van te voren). Bij niet tijdig annuleren zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde High Tea in rekening te brengen.

VRAGEN?

Heb je nog vragen over onze High Tea? Je kunt ons bereiken via mail (info@thetealab.nl) of telefonisch (010-2135044).